4 Nisan 2012

PINTEREST

Uçsuz bucaksız görsel dehlizlerinde kaybolup, fikirden fikire koşuyor, dört tarafınızı çeviren ilhamlar yüzünden kafanız allak bullak oluyor, hangi "board" a hangi görseli tıkıştıracağınıza karar veremiyorsunuz... Öyle bir yer işte burası. 


Yapan arkadaşları takdir ediyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zira orda burda gezinirken görüp, hoşuma giden görselleri kopyalayıp, klasör klasör arşiv yapmaya çalışmaktan iki bilgisayarımda da ufacık bir boşluk dahi kalmamıştı. Harddiski de filmler ve dizilerle doldurmak var malum... Yaşasın Pinterest!


Bana çok keyif vermesinin en önemli nedeni sanırım "biriktirme ve koleksiyon" tutkum. Ayrıca kişisel ilgi alanlarınıza göre paylaştığınız görseller ve hatta altına verdiğiniz linkler ile kendi tanıtımınızı yapmak da mümkün. Bir kaç hafta önce, kullanım koşullarında, yüklenen görsellerin haklarının siteye geçtiğine ve bunları her şekilde kullabileceklerine dair bir madde olması kullanıcıları ayaklandırmış ve her yerde "pinterest; change your terms or we're  leaving." görselleri görmeye başlamıştım. Neyse ki bir süre sonra yapılan itirazlar sonuç verdi ve "satabiliriz" ibaresi kaldırıldı.


Boşa harcayacağınız zamanınız varsa girin bir gezinin derim. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız... Ancak ortamda kadın egemenliği hüküm sürmekte; gelinlikler, aksesuarlar, tencereler, tavalar, ayakkabılar,çiçekler, kurdelalar vs. havada uçuşuyor. Zaten o pinterest amblemi de gayet feminen görünmüştü gözüme... Önceden uyarayım da "bu nasıl dünya arkadaş" demeyin...


 Bu da benimkisi. İyi eğlenceler!





İzmir / Mart 2012


P.S: Bu "uç uç böcüğü" de pinterest başlıklı yazının fotoğrafı olsun, kırmızı kırmızı.:) Bu fotoğrafı çekerken çok eğlendik bu arada, söylemeden edemeyeceğim...

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...